Promo Vaillant Zonneënergiesysteem Mono Leegloop


Drukloos zonne-energiesysteem voor de warmwaterproductie.

Met deze Plug & Play oplossing biedt Vaillant een zeer eenvoudig en compleet systeem van zonnepanelen, zonneboiler en regeling aan. De auroSTEP plus kan perfect gecombineerd worden met de wand- en vloerketels, op gas of op stookolie.

Het drukloos systeem met de naam auroSTEP plus is een volledig pakket met 1, 2 of 3 zonnepanelen, een boiler van 150, 250 of 350 liter en bijbehorende zaken zoals regeling, steekpomp en montageaccessoires. Met dit systeem kan u dus voor een goede prijs comfortabel gebruik maken van de gratis zonne-energie.

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer compleet en eenvoudig, drukloos, systeem – gaat tot maximum 3 zonnepanelen.
  • Het zonne-energiesysteem auroSTEP plus bestaat uit 3 delen, het zonnepaneel de boiler en de regeling.
Voordelen van de zonnepaneel VFK 135 D
Lichtgewicht Het paneel weegt amper 37 kg en is dus eenvoudig te vervoeren en te monteren.
Drukloos systeem Zodra de vloeistof door de zon opgewarmd is, loopt het automatisch terug in de boiler. Er zijn dus geen risico’s op oververhitting of bevriezing.
Kwalitatieve materialen Het paneel bestaat uit laser gelaste, koperen leidingen. Het paneel is bedekt met een absorptieoppervlak met een hoog selectieve coating, is in een zwarte geanodiseerd aluminium frame vervat en aan de zij- en onderkant volledig geïsoleerd.
Opbouw Hier worden de panelen boven het dak geplaatst. Dit is ideaal voor een bestaand dak.
Inbouw Hier worden de panelen in het dak geïntegreerd. Dit is ideaal bij een nieuw dak: zo bespaart u op dakpannen.
  Voordelen van de zonneboiler VIH SN
Monovalente boiler VIH SN 150 i Deze boiler heeft een inhoud van 150 liter en heeft één verwarmingsspiraal dat met het paneel in verbinding staat. Eventuele bijverwarming is altijd mogelijk via een verwarmingsketel van het combi-type en dus over de ingebouwde sanitaire warmtewisselaar, bijvoorbeeld met de ecoTEC plus VCW.
Voordelen van de zonneregeling
Eenvoudig Aanpassingen van de instellingen zijn zeer eenvoudig door te voeren dankzij de gebruiksvriendelijke digitale display.
Ingebouwd Geen extra kosten.
auroSTEP plus 150
Tot 3 personen
1 zonnepaneel VKF 135 D met alle met alle montageaccessoires, 1 monovalente-zonneboiler VIH SN 150 i, een ingebouwde regeling, een hoog rendement pomp, een NTC-voeler en een vul-en aflaatkraantje

INCLUSIEF: Bevestigingsmateriaal + leidingen max 10 meters

Prijs: € 1750

 
Naar boven